Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Intan & Aedi Engagement


Majlis Pertunangan Intan & Aedi
Check out their engagement storyboard album. Majlis belangsung dengan meriah sebab mereka berdua berasal dari kampung yang sama, rumah meraka pun tak jauh antara satu sama lain. Majlis pertunangan berjalan dengan sempurna, dan kini telah saya abadikan dalam abum mereka. Hope they like it!

Regards,
Sutrisno M Nasir
Photographer and Designer
me@iszupictures.com
http://www.iszupictures.com
https://lovelypictures.wordpress.com

4 responses

  1. aedi

    Hi Isz,
    Thanks atas komitmen tempoh hari dan hasil kerja U ni..
    Kami amat berpuas hati dan dah tak sabar nak lihat story board tu..
    Berbaloila booking U awal2..

    March 14, 2009 at 2:23 pm

  2. akma

    klu nak booking…payment dier macam mane??
    majlis pertunangan sayer akan berlangsung bulan 5 nie…

    March 16, 2009 at 8:12 am

  3. nina

    your custom album sgt neat n nice… boleh saya tau size custom album nya? 8 x 12 or 12 x 18? thanks…

    April 25, 2009 at 2:06 pm

  4. edasyafida

    aii..is..ok..i dh decided nk amek u..aritu kta dh discuss secara sempoi2 gtu..so u pn dh ckp budget kt i..i accept n i hrp kta dpt bekerjasama dgn baik..semestinya, nak canteekk2🙂
    25 julai 2009,sabtu..bentong,phg..
    0129671522..
    cmne pmbyaran yg i kna byr awl 2?
    nti u cl k..

    June 29, 2009 at 12:25 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s