Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Promosi Pertunangan


engagementpromotion

Specials / khas untuk mereka yang merancang, atau pun sedang memikirkan untuk melangsungkan majlis pertunangan dalam masa terdekat ini. Kami menawarkan pakej promosi khas untuk majlis pertunangan dengan mengurangkan harga bagi setiap pakej sebanyak RM100!…

Pakej Sticky Album dari RM681 sekarang RM581
Pakej Custom Album dari 1081 sekarang  RM981

Siapa cepat dia dapat!

Promosi hanya sah untuk 1 Majlis Pertunangan Setiap bulan-
1st come 1st serve basis

Hanya 2 Majlis Pertunangan  yang  ditempah lebih awal akan menerima pakej promosi ini. Tempahan untuk majlis pertunangan yang berikutnya tidak layak untuk mendapat harga promosi ini, untuk maklumat lanjut sila hubungi kami di info@iszupictures.com

74 responses

  1. wawa

    wah..tol ke harga promosi rm100 jek..wa plan nak wat majlis tunang bln 7 nih..so skrg tgh servey harga…so klu wa nak book pakej neh sempat ag tak…majlis pertunagan akan dibuat di rumah family di teluk intan..bagaimana dengan kos perjalanan adakah dikira sekali atau tidak?

    March 30, 2009 at 6:36 am

    • aurora

      bkn harga promosi rm100 la. cuba bace btol2. tp mengurangkan harga bagi setiap pakej sebanyak RM100.

      November 6, 2009 at 2:47 am

  2. Soraya

    Salam..nak tanye la,free x on 7th June? Promosi utk 2 majlis setiap bulan eh? Kalau saya org ke3 yg book, kurang rm90 xleh ke? Ehehehe..

    Please reply kat my email ye, thanks!

    April 5, 2009 at 9:22 am

  3. salam cik soraya..
    maaf ya, tapi tarikh tu dah ada yang booking dulu….

    April 6, 2009 at 8:58 am

  4. sheereen

    kalau 24 september 09 kosong lagi x? if free saya org ke waper?

    April 12, 2009 at 2:41 am

  5. siti

    hai leh tak dapat harga promosi tok majlis i on 13/6?

    April 19, 2009 at 2:59 pm

  6. rashida

    saya nak bertunang 14/6. boleh tak saya book sekarang?
    and bila saya boleh tau saya dapat promotion tu atau tak..

    April 22, 2009 at 5:51 am

    • Cik rashida
      Please check ur email and reply ya…TQ…bulan 6 tue still ada 2 kekosongan for the promotion….

      April 22, 2009 at 6:00 am

  7. erma

    kalo kat sabah boleh ker???

    April 30, 2009 at 6:46 am

    • errrrr…boleh tapi kena add extra cost….please email me for more information

      April 30, 2009 at 6:58 am

  8. siti

    kak,free ke tak tarikh 13/6 tuh?
    lg 1,orng 2nd tuh saya la boleh?
    alamat kat mana?

    April 30, 2009 at 3:25 pm

  9. aniss

    Salam, is the promotion package still available for the date 12 DECEMBER 2009??
    Can I reserve for my engagement event??? Reply me. Thanks.

    May 6, 2009 at 5:46 am

  10. rose

    hye,
    salam..erm..jus nk tnye whether u r free on 7th june..sy nk book for my engagement event…do reply me asap pls…thx.

    May 23, 2009 at 5:23 pm

    • sorry rose,

      but the dates have been taken…thanks for asking….

      May 25, 2009 at 1:12 am

  11. fida

    salam…ada kekosongan lagi ke tok bulan 7 ni…18/7…area bentong pahang…sekali ngan caj trsport x…?please quotation untuk fda…email k..thanks….

    June 12, 2009 at 5:41 am

  12. liza

    salam..menarik la promotion nih..free lg ke utk 08.08.09..hope ade la free lg..klu kat area n9 boley kan? ade byrn extra ke?

    June 16, 2009 at 4:10 pm

  13. edasyafida

    salam..
    isz..niat nk tunang 25 july 09,sabtu..tghari r..pakej ptunagan masih lg rm581 @ dah berubah/
    uamh kt bentong,phg..plz rply to my email or cl me at 0129671522

    June 20, 2009 at 2:56 pm

  14. anum

    salam
    saya berminat ngan pakej pertunangan nie
    tarikh pertunangan saya 15-08-09 di temerloh pahang
    sila hubungi saya
    thanks

    June 27, 2009 at 5:20 am

  15. eriin

    hye….
    i maybe btunang dlm bulan 3 next year…
    i skunk tgh servey which 1 is better…
    i xske wat persiapan last mnt…
    plss help me….
    thx….

    July 8, 2009 at 6:51 am

  16. zie

    salam…
    sy nk book for my engagement event ( 010809 )…plzz reply me asap…tq.

    July 17, 2009 at 10:07 am

  17. zie

    salam…
    sy dr kangar, perlis..nk book for my engagement event ( 010809 ) kne add extra cost x?…plzz reply me asap…tq.

    July 17, 2009 at 10:14 am

  18. Izzati

    salam ,

    Im izzati from wangsa maju. Getting engage this coming dec , 12th . Do u still available on that date ?Thank You .

    August 8, 2009 at 6:43 am

    • please reply through email ya cik izzati….tq

      August 10, 2009 at 5:35 am

  19. ayu fazreena

    hai……..ayu berminat dengan promosi ni…
    tapi ayu sebenarnya nak cari pakej gambar di studio………
    yang mana baju n makeup disertakan………..dan semua gambar diambil di studio……….da tak pakej cam tu??????????harap boleh bagi respon secepat mungkin di email ayu k……….

    October 26, 2009 at 6:35 am

  20. iza

    hye..i nak engage on 30.01.10 available x promotion 2?? thanks

    November 30, 2009 at 8:13 am

  21. iza

    hye..i plan engage on this 30.01.10 ..still available the promo?

    November 30, 2009 at 8:18 am

  22. hi!saya berminat package 3…saya tinggal dipuchong..awak ada cas perjalanan ke? majlis pada bulan mei tahun depan… boleh dapat harga yang special tak bagi untuk kedua2 majlis puchong dan batang kali, rawang….tq hope ur reply…shoot kat luar area putrajaya

    December 3, 2009 at 12:58 pm

  23. Aisyah

    salam. saya ada call dan sms tp xberjawab. boleh call atau email saya di 019-6621369 utk maklumat lanjut berkenaan pakej tunang.saya nk bertunang pada 2 januari ini di batu pahat johor.masih available x?

    December 21, 2009 at 4:58 am

    • maaf cik aisyah…kami akan hubungi cik aisyah sekarang jugak…!

      December 21, 2009 at 5:23 am

  24. Aisyah

    hehe.tq.saya dah confirm link.next step ape? please…

    December 21, 2009 at 6:49 am

  25. ayien

    stcky album tu yg snap pict biasa2 erk??

    custom tu plak yg siap edit…

    klu nk half stcky half cstom mcm mana plak??

    klu photoshoot outdoor berapa skali??

    December 23, 2009 at 7:52 am

    • salam ayien,

      Yang sticky tue gambar biasa tapi diedit saiz 4r, tapi ada cover mockup depan n belakang album…
      yang custom pulak yang storyboard design….

      ayien tanya untuk tunang ke kahwin…kalau tunang tak bo separuh2 nie….

      December 23, 2009 at 8:24 am

  26. safa

    klu i nak book utk tunang next year in 14th feb 2010 bole?di area klang n shah alam..pls respond..tq

    December 28, 2009 at 9:40 am

    • boleh cik intan
      …tapi area klang ke shah alam?…please check ur email and reply ya…tq!

      December 28, 2009 at 9:54 am

  27. suzilah

    nk bt kt klang dlm bln 3 ni.sy nk makeup,pelamin n jurugambar sekali leh x…plzzzzzzz

    January 7, 2010 at 6:07 am

  28. intan

    salam….
    i pyer engagement day on 6/6/10, promotion ni still available tak??leh book tak?

    January 31, 2010 at 2:04 pm

    • its still available….please check ur email for more detail..

      February 2, 2010 at 2:17 am

  29. iema omar

    salam..

    promosi ni xle gna utk next month ke.. tgh mncr jurukamera ni.
    iema tunang on 21st mac ni

    February 19, 2010 at 9:29 am

    • salam iema, please check ur email

      February 20, 2010 at 1:22 am

  30. ieda

    promotion ni available lagi ker..klu boleh nak tanyer for 12/6 n nak tau klu tempat luar dr kl n selangor kire cmne yer..tq..

    March 1, 2010 at 4:00 pm

  31. sy tunang bln 6 ni…still available lagi x?…tp kat kemaman,trg…cas perjalanan ade ke?…kalo still available… pls send quotation kat email sy ea……

    March 17, 2010 at 4:46 am

  32. ops lupe nk bg taw….6hb6 2010…

    March 17, 2010 at 4:48 am

  33. aleen

    akak…nak tanya kalo kat taiping, perak kira charge macam mana ek?

    March 17, 2010 at 3:35 pm

  34. Weenie Ab Kadir

    Hi Isz,

    can i have your quotation for Wedding Event (Shah Alam) + Solemnizations (Masjid Puchong Perdana)

    Thx.

    March 29, 2010 at 4:05 am

  35. Suhaila Md Ismail

    Hi, are you still available for JUNE?
    Is this PROMOTION still vacant on June?
    My Majlis is at the end of the month…

    Do reply me as soon as u can.

    TQ.

    – What do I get out of this package?

    Thanks Bro.🙂

    May 6, 2010 at 4:13 pm

  36. yaya

    hy..saya nak bertunang pada 10/10/2010..n nak amik Pakej Sticky Album..still available ke?

    May 8, 2010 at 7:42 am

  37. sufi

    salam…ada kekosongan lagi ke utk bulan 7 ni…31/7/2010…area teluk intan, perak…termasuk caj trsport sekali x…? please quotation untuk sufi…email k..thanks….

    June 18, 2010 at 3:25 am

  38. akma

    salam…ade kekosongan ag ker utk raye ke 4 taun nie…13/9…area muar johor…klu still available pls send email 2 me..

    June 20, 2010 at 11:38 am

    • salam akma
      maaf ya, untuk hari raya kami cuti sehingga 1 minggu…minggu kedua hari raya baru boleh…harap maklum..tq!

      June 21, 2010 at 4:58 am

  39. zhafrina

    salam.

    sy planning nk tunang on 12 dec 2010…

    is the promotion yg rm581 = sticky album – engagement 1 tu still available for that date?

    pls reply. much thnks!

    June 25, 2010 at 1:05 pm

    • Yes, the promotion is still on…please check ur email ya!

      June 28, 2010 at 2:00 am

  40. nomiey

    as’kum..nomiey nk tnyer,ni pakej untuk amik gmbr jek ke?xde make-up skali?myb,bln 12 2010 ni,nk tunang,insyaAllah..ade kosong lg ke bln 12 ni?

    July 29, 2010 at 3:48 am

    • Salam nomiey,

      yaaa…ini package untuk photo shaja….Normal price RM681.00 tapi sekarang tgh buat promosi…RM581.00

      Please let us have ur details as follows

      Name: Contact No: Date of Event: Venue of Event:

      We will call you to let you know more about the promotion

      Thank You!

      July 29, 2010 at 4:25 am

  41. nomiey

    as’kum..nomiey nk tnyer,ni pakej untuk amik gmbr jek ke?xde make-up skali?myb,bln 12 2010 ni,nk tunang,insyaAllah..ade kosong lg ke bln 12 ni?

    July 29, 2010 at 3:49 am

  42. murny

    a promotion got make up or not..can u give further details about a promotion
    tq;)

    July 29, 2010 at 4:59 am

    • soory murny…promotion got no make up..only for photos during e day..ok

      July 29, 2010 at 6:14 am

  43. aya

    salam. sy nk bertanye la. klu sy just nk makeup shj untuk majlis pertunangan plak cmne yea? klu bole n brape harganye? tq😀

    August 2, 2010 at 2:53 am

  44. sya

    Salam..Nak tahu,promotion ni utk luar kl blh ker?sy dr seremban…
    Insyaallah,hujung bln 12,2010 nk bertunang,ade kekosongan lg ker?
    If yes,pls provide the details..tqvm

    August 8, 2010 at 3:06 pm

    • Promotion untuk semua tempat termasuk Seremban…
      Email me the detail…jgn lupa letak Phone no ya…

      August 9, 2010 at 2:30 am

  45. liza

    menarik la pakej tunang nii.. 12.12.2010 free ke? sy org ke bape.. tanya jer..

    October 19, 2010 at 10:08 am

  46. nur safinaz

    salam, saya just nak tnye, free lagi tak untuk 12.12.2010 ni? jika ada kekosongan, boleh saya tempah? majlis pertunangan on that date, location : area gombak, sel.darul ehsan. =] thanqz.

    October 28, 2010 at 7:17 am

    • salam safinaz…
      sad to say the date dah fully booked….

      November 1, 2010 at 2:37 am

  47. akma

    salam….
    untuk majlis pertunangan pakej rm581 lagi ke?…
    just nak tanya free lagi ke untuk 6/11/10?..tq

    November 2, 2010 at 2:29 am

    • salam akma…

      still available…please check ur email ya…tq

      November 2, 2010 at 2:31 am

  48. akma

    ape beza sticky album n custom album?…..date on 6/11/10 is it still available…?

    November 2, 2010 at 2:39 am

  49. nadia

    nk tau promotion utk next year bole?

    November 7, 2010 at 12:04 pm

  50. rashidah

    sy nak tempah untuk pertunangan 4.12 nie bole x???

    November 28, 2010 at 5:10 pm

    • boleh saja..please check ur email ya..tq

      November 29, 2010 at 7:27 am

  51. nadia

    salam…sy nadia dri melaka..
    saya nak tau brpa kos untk pakej pertunangan siap pelamin n pkaian srta solekan??

    December 12, 2010 at 2:13 pm

  52. hye,ni pakej utk photograph kan? if 5++ tuh ape je yang ade yee, detail skit, and ade ke wat pelamin n so on utk pertunangan?

    please email me a.s.a.p

    December 27, 2010 at 9:08 am

  53. NOR ZIELA BT KAMARUDDIN

    salam….
    untuk majlis pertunangan pakej rm581 ada lagi ke?…
    just nak tanya free lagi ke untuk 26/11/11?..tq

    email me plz…

    May 27, 2011 at 3:20 pm

  54. noor

    salam..
    pakej majlis pertunangan skarang price brapa yea
    for the date 5 may 2012
    hope reply A.S.A.P
    thanks…

    April 16, 2012 at 6:27 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s