Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Archive for October, 2010

Pakej Perkahwinan & Pertunangan 2011


hmmmmm..dah lama rasanya tak menaip apa2 kat blog nie…asyik gambar jeee….ni pun ada banyak lagi gambar-gambar yang belum update…kepada my client yang setia menanti…i know u are eager to see ur photos…i know that feeling…please wait yaa….i will do my best to speed up the proceed…one by one….ok

sekarang nie masa berlalu cepat sangat…Tup tap tup tap …sekejap je dah nak masuk bulan 11 dah ni…so untuk tahun ni tinggal 2 bulan jee…november  & disember….kepada bakal pengantin yang akan berkahwin atau pun bertunang dalam bulan november & disember nie…if masih mencari photographer tue…we are still available on certain dates….please check if you are interested….promotion untuk majlis pertunangan/ perkahwinan pun masih valid lagi…

But…. untuk mereka yang akan melangsungkan pertunangan/perkahwinan mereka for next year 2011…we are please to announced Booking are NOW OPEN….hmmm sebenarnya dah lama pun open dah..cuma tak heboh-heboh….so pakej pertunangan 2011 & pakej perkahwinan 2011 telah secara rasminya di buka…Pricing?…at the moment is still the same untill further notice…means that the promotional price is still valid…

Pakej Pertunangan & Perkahwinan 2011
Wedding & Engagement Photgraphy Package 2011

Engagement starts from RM581.00
Wedding Starts from RM981.00

For inquiries
drop a message at info@iszupictures.com, or at  sutrisno.nasir@gmail.com,
or just sms me ur detail…to 0133774785
or just call me at 013-3774785
or just commnets at my blog…
or just add me with facebook sutrisno.nasir@gmail.com…

Advertisements

Shazleen & Nasir


Wedding of Dr Shazleen & Nasir…..

IMG_3964

IMG_3913

IMG_3943

IMG_3966

IMG_4020

IMG_4036

IMG_4092

IMG_4102

IMG_4120

IMG_4482

IMG_4496

IMG_4514

IMG_4581

IMG_4647

IMG_4720

IMG_4876

IMG_4857

IMG_4878


Shamsiah & Nizam


IMG_4931

IMG_4934

IMG_4937

IMG_5009

IMG_5015

IMG_5022

IMG_5045

IMG_5136

IMG_5217

IMG_5241

IMG_5239

IMG_5226

IMG_5251

IMG_5359

IMG_5462

IMG_5671

IMG_5666

IMG_5297

IMG_5307

IMG_5312

IMG_5317

IMG_5334

IMG_5338

IMG_5390

IMG_5393

IMG_5552

IMG_5574

IMG_5585

IMG_5592

IMG_5534


Siti & Azli


Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding

Siti & Azli Wedding