Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Archive for October, 2009

Razliza & Azam Wedding


ok, this is the entry untuk Razliza & Azam, majlis perkahwinan mereka telah dilangsungkan pada 15 & 17 Oktober yang lepas, 1 pictures for viewing for now, the rest will have to wait…

Iszupictures.com
Official Wedding photographer for Razliza & Azam Wedding

Advertisements

Nurtasnim & Mohd Aimanuddin Engagement


Tasnim & Aiman Engagement

cOming next after a few weeks.. i piccas for viewing…

Jurugamber Pertunangan & Perkahwinan
Engagement & wedding photographer


Daeng Haryanti & Mohd Farid Wedding


Daeng & Farid solemnization…
coming soon…majlis nikah pada 10 Oktober 2009. Thanks to daeng & farid for their trust. a little sneek peek from their event

Jurugamber Pertunangan & Perkahwinan
Engagement & wedding photographer


Asha Fifi & Shafizam Steven Engagement


Ok, this will be the 2nd post for the days…huuu busy jugak nie…sambil keje sambil update blog nih…hehehehe

Entry kali nie a job 1 week after raya holiday…Engagement of Asha Fifi & Shafizam Steven on 26th  September 2009. Suka sangat snap pictures dgn fifi ni. A cheerful, happy and always smiling for the camera…great pose and a great smile…hope fifi will love the final outcome for the album…

Hantaran pertunangan bagi pihak perempuan is done by fifi herself.  DIY… mmg lain dari yang lain…bagi hantaran pertunangan pihak lelaki pulak disediakan oleh my old friend, collegue , cik Nurul Arbee dari NurulArbee Creation.  Pelamin mini pun disediakan sekali.  A great touch by her…simple but nice… ok, 1 photo for her big e-day..the rest will have to wait by next week bila i hantar album…


Mazidah & Firdaus wedding


Special entry, sebab kali nie  i bukan the official photographer for their wedding,  will inform who is the actual photographer, sebab gee tak bagi tau kat saya lagi. Anyway  kali nie special request by puan gee ( mazidah) yang telah pun melangsungkan perkahwinannnya pada bulan Jun yang lepas.  Special request sebab she ask me to design her wedding custom album. disebabkan masa yang ada, jadi  saya terima permintaan cik gee.  Jutaan terima kasih pada cik gee…harap album tu dah pun di kongsi bersama keluarga semasa cuti hari raya hari tu….

custom album design by iszupictures.com
photograph by?

to view their wedding album in a slide show, click here
mazidah & firdaus