Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Archive for December, 2008

Selamat Tahun Baru 1430H/ 2009


Happy New

Year!

Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan pada anda Selamat Menyambut Tahun Baru Maal Hijrah 1430, dan juga tahun baru 2009!

Bagi mereka yang telahpun membina rumahtangga pada tahun 2008, Semoga  berbahagia hendaknya di tahun baru ini bersama orang yang tersayang

Salam Tahun Baru!


Regards,
Sutrisno M Nasir
Photographer and Designer
me@iszupictures.com
http://www.iszupictures.com
https://lovelypictures.wordpress.com
Public Gallery at
http://www.flickr.com/photos/sut
jurugambar perkahwinan anda


Asmaliza & zamruddin Wedding


Update untuk Majlis Perkahwinan Asmaliza & Zamruddin Wedding.., hope they like the final results…

To view more…
Check their slideshow here
Asmaliza & Zamruddin

or check my Gallery here
Wedding

Regards,
Sutrisno M Nasir
Photographer and Designer
me@iszupictures.com
http://www.iszupictures.com
https://lovelypictures.wordpress.com
Public Gallery at
http://www.flickr.com/photos/sut
jurugambar perkahwinan anda


Bulan Disember 2008


Bulan Disember , bulan perkahwinan. Ramai yang melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan ini, termasuklah Ikon terkenal Mawi & Ekin…Selamat dijabkabulkan dengan sekali lafaz saja…(tgk kat tv je)

Bulan ini merupakan bulan cuti sekolah, jadi ramai yang mengambil tarikh pada bulan ini untuk perkahwinan mereka, sanak saudara dapat datang sebab anak-anak mereka tak perlulah susah payah nak ke sekolah keesokan harinya. Ibu bapa pula pun boleh ambil cuti bila anak- anak dah free…semua senang.

Sebagai jurugambar perkahwinan, bulan ni saya dan rakan-rakan seperjuangan  yang lain ( jurugambar2 lain) pun sibuk, jadual kami ketat,…sebab boleh dikatakan hampir setiap minggu ada majlis perkahwinan , sampai kadang-kadang 1 kawasan ada 2 @3 majlis sekali gus. tapi kami hanya boleh menerima setakat yang kami mampu…kalau dah banyak sangat, terpaksa kami tolak, itu pun tgk siapa yang booking dulu, siapa cepat, dia dapat, macam tulah lebih kurang

Bulan nie juga ada kawan-kawan, jiran dan sanak saudara yang melangsungkan perkahwinan pada bulan nie, tapi saya tak dapat hadir sebab dah ada komitmen lain…harap mereka paham..

Buat pengantin- pengantin baru atau lebih tepat lagi, customer iszupictures.com, yang masih menunggu album mereka…jangan risau ya…masih lagi dalam waktu menunggu…waktu menunggu tak akan lebih dari yang telah ditetapkan, itu janji kami, kualiti tetap kami terapkan pada semua album, janji anda tersenyum lebar bila tgk album nanti….

So…tunggu untuk latest update dari kami…Thanks!


Masjulenasari & Hussin Wedding


An update, lambat sikit entry  anyway, album mereka dah pun siap, dan masa jumpa sebelum print pun mereka dah suka, apatah lagi kalau dah dapat album sebenar…thanks to liena and family…!

Regards,
Sutrisno M Nasir
Photographer and Designer
me@iszupictures.com
http://www.iszupictures.com
https://lovelypictures.wordpress.com
Public Gallery at
http://www.flickr.com/photos/sut
your wedding photographer


Nur Ain & Rafiq Wedding


coming soon…its been busy this few weeks, so just wait for the latest entry soon…it wont be long….

Nur Ain & Rafiq Wedding


Iszupictures.com


Welcome to Iszupictures.com, your wedding photography web blog. It’s all you need to know about us, and our service for your special day…

Our official site ( http://www.iszupictures.com) is under construction at the moment, so feel free to read our blog while waiting for the new website to be online

If you need more information regarding our service

Kindly let us know, by sending and filling up the form at

Quotation Request


Nadia & Hizamee Weddings


coming next…