Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Tentang Kami


Di Iszupictures.com, kami mengutamakan saat- saat bahagia di hari bahagia anda, dengan menggabungkan kaedah fotografi kandid serta kotemporari

Kami memastikan detik dan memori pada hari bahagia dirakam dengan penuh bermakna, dengan kreativiti, dan penuh emosi.

memori itu indah, memori itu mewah,
mewah dengan emosi, mewah dengan riaksi

Abadikan memori anda bersama kami di iszupictures.com
Kami merupakan jurugambar khusus untuk majlis

Jurugambar Perkahwinan

Jurugambar Pertunangan

Jurugambar Majlis Rasmi

Kami sedia berkhidmat untuk anda, untuk maklumat lanjut, anda bolehlah menghubungi kami melalui email di

me@iszupictures.com, atau info@iszupictures.com

atau hubungi/sms kami di talian

013-3774785- isz
http://www.iszupictures.com

www.iszupictures.com

14 responses

  1. sae

    hai,

    nak ty..saya berminat pakej nikah dan sanding (11 & 12 July), kalu nak unlimited snap, plus custom album berapa ya> Majlis di KL.

    aida

    June 9, 2008 at 11:05 am

  2. i2success

    hai aida, kalau nak tahu lebih lanjut, lebih baik kalau kita borak2 dengan lebih mendalam…., please check your email…

    June 9, 2008 at 6:18 pm

  3. Mariatul

    saye nak tahu harga pakej kalau saya kenduri di perak

    February 14, 2009 at 11:15 am

  4. julia

    sy nak tau net price utk majlis nikah n sanding…kenduri d perak

    June 20, 2009 at 8:02 am

  5. aina

    salam..sy berminat untuk hire isuzupiture as our wedding photographer..
    by the way saya nak tahu price nye mcm mana..
    date wedding 30.01.2011..majlis nikah 29.01.2011
    bo;eh tak submit quo utk nikah and sanding utk custom album
    dan second quotation nikah n sanding n bertandang( bertandang di perak taiping pd 03.02.2011) untuk custom album juga..
    and one thing ada tak videographer?
    please reply asap..tq

    March 20, 2010 at 4:28 am

    • salam aina

      boleh emailkan saya no contact n detail wedding …tQ!

      March 22, 2010 at 5:55 am

  6. Halim

    Salam…

    Saya fotografer wedding dan masih baru..Saya suka design custom album yang saudara buat..Soalannye disini:-

    *Bolehkah saudara designkan custom album untuk saya?..
    *Gambar yang macamana saudara perlukan?..
    *Berapakah kos yang saudara kenakan?..

    Sila emailkan pada saya…

    August 6, 2010 at 3:48 pm

    • Salam Halim.

      Boleh…takde masalah..sila emailkan saya butir ttg custom album tue..saiz apa ? dan untuk majlis apa..tq

      August 9, 2010 at 2:31 am

  7. siti

    salam..sy berminat untuk hire isuzupiture as our wedding photographer..
    saya nak tahu price nye mcm mana..
    date wedding
    02.04.2011. majlis nikah 01.04.2011 dan 03.04.2011 bertandang
    boleh tak submit quo utk semua majlis tersebut serta utk sticky album
    please reply asp

    tq.
    siti

    December 15, 2010 at 3:39 am

    • salam siti please check ur email ya…tq!

      December 15, 2010 at 3:45 am

  8. Peanut

    salam..boleh email pada saya price utk wedding..nikah n sanding pada hari yang sama..insyaallah bln 5 next year..harap dapat reply dengan segera..tq

    December 28, 2010 at 3:13 am

  9. Aida

    Assalamualaikum.
    boleh saya tahu dimana lokasi saudara?
    sebab saya bercadang buat majlis nikah dan sanding di batu pahat.
    mesti ada kos minyak kan..hehehe..

    June 5, 2011 at 2:48 pm

  10. mohd ezhar

    Assalamualaikum…
    saya nk bertanya.. bolehkah ambik untuk printing custom album shj??..
    and boleh dapat kn quotation list utk custom album x?..

    February 8, 2012 at 10:20 pm

  11. ariel

    salam …. saya teruja dgn hasil kreatif pihak saudara n congrate 4 that excellent work … sy nak tanya adakah pihak saudara memeri perkhidmatan utk design album sahaja coz semua gambar sy dah ada .. then berapa cost? .. apa2 ni no tel sy 0172337833 .. ariel cheras kl

    March 8, 2012 at 7:06 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s