Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Pakej Perkahwinan & Pertunangan 2011


hmmmmm..dah lama rasanya tak menaip apa2 kat blog nie…asyik gambar jeee….ni pun ada banyak lagi gambar-gambar yang belum update…kepada my client yang setia menanti…i know u are eager to see ur photos…i know that feeling…please wait yaa….i will do my best to speed up the proceed…one by one….ok

sekarang nie masa berlalu cepat sangat…Tup tap tup tap …sekejap je dah nak masuk bulan 11 dah ni…so untuk tahun ni tinggal 2 bulan jee…november  & disember….kepada bakal pengantin yang akan berkahwin atau pun bertunang dalam bulan november & disember nie…if masih mencari photographer tue…we are still available on certain dates….please check if you are interested….promotion untuk majlis pertunangan/ perkahwinan pun masih valid lagi…

But…. untuk mereka yang akan melangsungkan pertunangan/perkahwinan mereka for next year 2011…we are please to announced Booking are NOW OPEN….hmmm sebenarnya dah lama pun open dah..cuma tak heboh-heboh….so pakej pertunangan 2011 & pakej perkahwinan 2011 telah secara rasminya di buka…Pricing?…at the moment is still the same untill further notice…means that the promotional price is still valid…

Pakej Pertunangan & Perkahwinan 2011
Wedding & Engagement Photgraphy Package 2011

Engagement starts from RM581.00
Wedding Starts from RM981.00

For inquiries
drop a message at info@iszupictures.com, or at  sutrisno.nasir@gmail.com,
or just sms me ur detail…to 0133774785
or just call me at 013-3774785
or just commnets at my blog…
or just add me with facebook sutrisno.nasir@gmail.com…

11 responses

  1. Syairah

    Date: 27 & 28 may 2011
    Events: solemnization + reception
    Location: batu pahat, johor

    Pls email me d quotation for package no.2 without sticky album. If possible, pls include travel charge + accomodation. Thanks.

    October 30, 2010 at 4:00 pm

    • Ok syairah, please check ur email ya…

      November 1, 2010 at 2:36 am

  2. qistina

    date : 1 jan 2011
    location : keramat, kuala lumpur

    plz email me d quotation for engagement package..

    thank you..🙂

    November 15, 2010 at 10:13 am

  3. Hanna

    Nama: Hanna
    Tarikh: 28.05.11 (Nikah) 29.05.11 (Bersanding)
    Lokasi: Dato Keramat (dewan), KL
    Emel : madcapmurdocATgmailDOTcom

    Pls email me quotation for Package 2 (1 sticky & 1 storybook) And please include travel charge + accommodation, etc. Thank you.

    December 18, 2010 at 4:07 pm

    • Please check ur email ya

      December 21, 2010 at 3:10 pm

  4. DIAN

    nak mitk quotation pakej pertunangan 2011,pricing starts from 581 inclusive of???

    December 19, 2010 at 2:55 am

    • Please check ur email ya…

      December 21, 2010 at 3:09 pm

  5. ayu

    nikah : 11.11.11 sanding : 12.11.11
    place: malacca
    please email me the quatation (overall)
    thank u

    January 4, 2011 at 7:04 am

    • ok…please check ur email ayu…

      January 5, 2011 at 2:01 am

  6. nurul

    nikah : 24.6.11 sanding : 25.6.11 btandang : 26.6.11, outdoor photoshoot
    place: seremban, pd
    please email me the quatation (overall)
    thank u

    April 27, 2011 at 6:39 pm

    • Dear nurul,

      Please check ur email ya…thanks!

      April 28, 2011 at 8:11 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s