Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Bulan Disember 2008


Bulan Disember , bulan perkahwinan. Ramai yang melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan ini, termasuklah Ikon terkenal Mawi & Ekin…Selamat dijabkabulkan dengan sekali lafaz saja…(tgk kat tv je)

Bulan ini merupakan bulan cuti sekolah, jadi ramai yang mengambil tarikh pada bulan ini untuk perkahwinan mereka, sanak saudara dapat datang sebab anak-anak mereka tak perlulah susah payah nak ke sekolah keesokan harinya. Ibu bapa pula pun boleh ambil cuti bila anak- anak dah free…semua senang.

Sebagai jurugambar perkahwinan, bulan ni saya dan rakan-rakan seperjuangan  yang lain ( jurugambar2 lain) pun sibuk, jadual kami ketat,…sebab boleh dikatakan hampir setiap minggu ada majlis perkahwinan , sampai kadang-kadang 1 kawasan ada 2 @3 majlis sekali gus. tapi kami hanya boleh menerima setakat yang kami mampu…kalau dah banyak sangat, terpaksa kami tolak, itu pun tgk siapa yang booking dulu, siapa cepat, dia dapat, macam tulah lebih kurang

Bulan nie juga ada kawan-kawan, jiran dan sanak saudara yang melangsungkan perkahwinan pada bulan nie, tapi saya tak dapat hadir sebab dah ada komitmen lain…harap mereka paham..

Buat pengantin- pengantin baru atau lebih tepat lagi, customer iszupictures.com, yang masih menunggu album mereka…jangan risau ya…masih lagi dalam waktu menunggu…waktu menunggu tak akan lebih dari yang telah ditetapkan, itu janji kami, kualiti tetap kami terapkan pada semua album, janji anda tersenyum lebar bila tgk album nanti….

So…tunggu untuk latest update dari kami…Thanks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s