Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Iszupictures.com


Welcome to Iszupictures.com, your wedding photography web blog. It’s all you need to know about us, and our service for your special day…

Our official site ( http://www.iszupictures.com) is under construction at the moment, so feel free to read our blog while waiting for the new website to be online

If you need more information regarding our service

Kindly let us know, by sending and filling up the form at

Quotation Request

17 responses

  1. nor yantie

    iszupictures, saye saudara kepada masju yg ade ambil pakej kat u… wedding die bulan 11… die yg rakeman kan saye untuk ambil pakej kat tempat u nie…
    majlis pertunangan saye pada 27-12-09.. bagaimana harga pakej yg saye perlu ambil..kalau boleh senarai kan sebut harga tu ye….
    time kasih

    April 2, 2009 at 4:14 am

  2. azizil sedek

    salam sut. nice blog. great artwork!

    April 3, 2009 at 2:38 am

  3. kay

    bang..we met before ..abg je tak perasan saye..gamba abg pun cantiks cantiks lah bangggg

    April 7, 2009 at 2:37 am

  4. suzey

    hi…

    boleh saya tahu package yg u all offer utk weddings.

    thanks.

    April 21, 2009 at 9:06 am

    • Hi suzey,

      Please Check ur email…and reply back ya…

      April 21, 2009 at 9:32 am

  5. fisah

    hi!
    i nak tahu details psal pakej gambar perkahwinan. wedding my sister
    bulan december nanti. pls reply.

    May 5, 2009 at 3:26 am

    • Salam fisah….please check your email…tQ!

      May 5, 2009 at 4:19 am

  6. edasyafida

    en.is..im still waitin’ 4 ur confirmation..
    saya tunang 25 julai 09 ni kt bentong..
    bleh x penuhi prmintaan sy niii..

    July 8, 2009 at 1:03 pm

  7. salams. nice pictures and artwork.

    July 22, 2009 at 2:54 am

  8. yus

    cun bro…custom album ..boleh share tak brushes ko kat aku coz aku tgk brushes background ko dgn custom album matching …so boleh tak share brush tue ..tq..yusry

    email :mystiqa_art@hotmail.com
    y/m :the_melodi

    yang berharap

    terima kasih

    July 24, 2009 at 4:34 am

    • nanti i akan email you the details… tapi tu bukan brushes…just normal picture in jpg format….u kena gunakan teknink blending to get the effect….

      July 28, 2009 at 5:46 am

  9. yus

    sebab dah try carik kat devianart and google tapi tak jumpa …tq sgt sgt kalo boleh share ..

    July 24, 2009 at 4:38 am

  10. tq nie my email……mystiqa_art@hotmail.com .sharing is caring

    July 28, 2009 at 4:28 pm

  11. Pingback: trailer fairuz & azimah « Zero9studio’s Blog

  12. nani

    salam,
    boleh saya dptkan quotation harga fotografi utk bertunang?
    Nov 2010..
    tq

    April 27, 2010 at 2:53 am

  13. Pingback: Azimah & Fairuz « Zero9studio’s Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s