Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Majlis Perkahwinan anda-detik bersejarah dan penuh bermakna


Majlis perkahwinan anda merupakan detik bersejarah buat kedua- dua mempelai serta keluarga yang tercinta
Oleh itu, saat dan detik indah dihari bahagia itu tidak patut dilupakan begitu sahaja. Merakamkan memori indah seperti sebuah majlis perkahwinan atau pertunangan merupakan satu tugas yang berat, yang perlu diberikan kepada mereka yang layak
Semua saat indah itu dapat dirakamkan dilensa seorang jurugambar perkahwinan, atau juruvideo. Tugas mereka adalah memastikan setiap apa yang berlaku, dapat dinikmati bersama oleh sanak saudara serta rakan- rakan yang lain, yang mungkin tidak dapat hadir pada hari tersebut.  Jurugambar atau juru kamera tersebut mestilah mempunyai pengalaman dan tahu selok belok tentang sesuatu majlis itu sebelum ianya bermula. Ini penting kerana merekalah yang akan mengabadikan memori di hari perkahwinan  anda buat selam- lamanya.

Gambar- gambar perkahwinan anda bukan sahaja menjadi memori , malah ia juga akan menjadi simpanan untuk anda dan keluarga anda terutama bila anda telah mempunyai anak- anak sendiri.

Apa yang anda perlukan untuk majlis perkahwinan anda? Tentunya yang terbaik…
Oleh itu , untuk melengkapkan segala- galanya, memori dan gambar perkahwinan anda juga mestilah menarik dan terbaik untuk tatapan sahabat dan saudar mara anda. Sebuah album perkahwinan dapat menceritakan tentang perasaan dan emosi, dan  cinta yang diakhiri ke jinjang pelamin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s