Just another wedding photographer web blog- by iszupictures.com ( jurugambar perkahwinan, pertunangan dan Majlis- Majlis Rasmi)

Pakej Pertunangan & Perkahwinan


Setiap pelanggan mempunyai citarasa serta kehendak yang berlainan. Kami boleh menyesuaikan kehendak anda dengan bajet anda …atau anda tentukan apa yang anda perlukan….

Sekarang saya bertanya kepada anda, … Apa yang anda mahukan? Kami mempunyai pakej kami sendiri, tetapi tak semua mahukan pakej kami…jadi anda tentukan sendiri dan beritahu kami…

Package 2012 at Iszupictures.com

For wedding & Engagement Photography Quotation, Please send us the following details
Untuk mendapatkan quotation fotografi majlis perkahwinan & pertunangan, sila hantar maklumat berikut

Nama:
Tarikh :
Majlis :  Pertunangan/ Perkahwinan
Lokasi:
No Telefon:

ke email kami info@iszupictures.com @ sutrisno.nasir@gmail.com

contact us NOW ! and we let you know how you can get 2 album starting from RM1,581.00HURRY while offer is valid…

Kami juga menawarkan pakej khas mengikut kehendak dan kesesuaian bajet anda. Cuba beritahu apa yang anda mahukan, kami akan sesuaikan dengan bajet anda. Sila pastikan anda bertanya kepada kami sebelum anda membuat sebarang keputusan.

Untuk membuat Tempahan

Sila hantarkan email atau SMS berserta maklumat dibawah

Nama:
Tarikh :
Majlis :  Pertunangan/ Perkahwinan
Lokasi:
No Telefon:

atau isikan form dibawah

Quotation Request

 

Check schedule for booking HERE

isz-013-3774785

atau emailkan ke
info@iszupictures.com

Harga pakej masih boleh dirunding berdasarkan keperluan anda. Pastikan anda bertanya dahulu kepada kami dengan sms/ email kami. Sila sertakan no tel untuk dihubungi supaya kami dapat menghubungi anda, dengan berbincang dengan lebih lanjut

Thank you !

————————————————-
Additional Footnote!

Siapa Cepat Dia Dapat PROMO!

Get your special wedding/engagement album just from RM1381.00
Special add on discount with a new package…
Limited for the last 12 booking available…
So HURRY!… promosi berlangsung selagi masih ada kekosongan!

120 responses

  1. nur aisyah

    salam,
    saya cuma ingin bertanya, pihak anda ada menyediakan pakej mengambil gambar sahaja (tiada album) bagi sesi nikah+sanding (hari yg sama) dan bertandang?
    plz reply thru my email ya.
    terima kasih.

    July 9, 2008 at 3:07 pm

  2. ida

    salam,
    sy mencari pakej untuk gambar kawin di dalam studio:-
    + baju kawin pelbagai kaum
    + album
    + gambar
    + photo frame

    tq

    July 11, 2008 at 5:47 pm

    • shifa

      saya mencari pakej untuk bergambar kawin di dalam studio:-
      + baju kawin melayu, cina, india (muslimah)
      + make -up
      + album
      + gambar
      Brape ye?? tolong emailkan segera.
      Terima Kasih..

      June 30, 2009 at 5:24 am

      • izah

        saya mencari pakej untuk bergambar kawin di dalam studio:-
        + baju kawin melayu, cina, india (muslimah)
        + make -up
        + album
        + gambar
        Brape ye?? tolong emailkan segera.
        Terima Kasih..

        May 13, 2010 at 3:17 am

      • salam izah,

        im sorry, we provide photography service only…yang lain tu kami boleh tolong carikan, please email us the details ya ..tq!

        May 14, 2010 at 9:37 am

  3. zamzarina

    hi
    i’m arin from plum&glam creation.i’m doing wedding planner
    kalo ada customer i cari photographer blh ker i introduce u
    my client wedding dier awal thn depan

    3 event,
    nikah
    reception kat LGM
    reception dewan amir hamzah
    berapa u charge?
    plz reply me asap

    August 8, 2008 at 8:10 am

  4. i2success

    semua pertanyaan boleh dibuat melalui email
    info@iszupictures.com

    August 11, 2008 at 5:23 am

  5. rOsE

    salam..sy nak tnye..

    pakej bernikah malam dan esoknye bersanding
    (sticky + custum album) dan

    pakej bernikah bersanding ari yg sm

    tapi sy xnak pic music video..

    majlis di temerloh pahang..

    brape u charge?

    plz reply by email erk..

    September 4, 2008 at 12:11 am

  6. i2success

    salam rose,

    please check ur email for the quotation….tq :)

    September 4, 2008 at 4:35 am

  7. Fariza Elina

    Hai.. Im Lina. Im getting married this November. But unfortunately my photographer suddenly cant make it on that day. So I need to find new one. Are you still available on the 15 and 16 November 2008. And do you have videographer to for nikah and sanding. do call me at 016-2195449. Thank You

    October 3, 2008 at 2:35 am

  8. nolie

    salam..

    saya nak tnye, kalau majlis perkahwinan saye di simpang renggam, johor brp kos perjalanan yg di caj?

    Tq

    October 7, 2008 at 4:08 am

  9. i2success

    dear nolie,

    please check ur email…tq

    October 7, 2008 at 4:15 am

  10. sy bernikah pd hari jumaat 12/12/08 dan majlis bersanding saya 14/12/08 jd klu saya nak pakai photographer utk 2 majlis ni berapa ye budgetnyer?

    sy hanya perlukan:
    seorang jurugmbr
    unlimited picture

    utk videographer tu mcmmane bayaran dan perkhidmatannyer?

    October 11, 2008 at 5:53 pm

  11. Sorry intan, the dates dah ada yang booking…please check ur email-TQ

    October 14, 2008 at 11:27 am

  12. filer

    hi,

    + jika sy ambk pakej yang 2 event tp hanya 1 custom album dan tiada DVD picture music video, yang lain remain, berape?

    + pakej ni include outdoor ke? klau tak add in berape?

    + ada khidmat videographer tak? klau ade quote kn skali k…

    pls reply to my email..
    arigato

    October 29, 2008 at 9:54 am

  13. Salam filer,

    please check ur email

    October 29, 2008 at 10:09 am

  14. nor

    hi..saye nk tanye klu majlis nikah n sanding buat kt kluang,jhr n bertandang kt selangor..brape u charge ye?
    utk oudoor plak cmne?
    thx..

    October 30, 2008 at 2:00 am

  15. salam nor…

    sila hantarkan email ke info@iszupictures.com dan sertakan no telefon untuk dihubungi, kita boleh berbincang dengan lebih lanjut mengenai pakej yang ditawarkan

    untuk pengetahuan semua, harga pakej diatas termasuk outdoor sekali…
    WITH NO EXTRA CHARGE..!

    October 30, 2008 at 2:51 am

  16. adilah

    Askum,

    saya nak tanya psl pakej Bernikah dan Bersanding ( 2 events) double custom album.
    “Unlimited pictures taken for all events” tu just in cd ke or printed pictures?

    satu lagi..ada tak contoh custom album for storyboard..boleh nak tgk..
    Thankss

    November 20, 2008 at 2:35 am

  17. salam cik adilah, please check ur email….

    Untuk bakal pelanggan yang dihormati, kalau boleh, email kami di info@iszupictures.com atau me@iszupictures.com dengan menyertakan maklumat mengenai majlis anda dan paling penting sekali, tinggalkan no tel anda untuk kami hubungi….TQ !

    November 20, 2008 at 3:06 am

  18. salam cik yaya,

    please check ur email…kalau boleh please provide ur contact number together…tq!

    November 26, 2008 at 9:57 am

  19. yaya

    salam, hi…sy xrcvd any email..kindly ctc me at 012-7939166 after 6.tq

    December 2, 2008 at 7:50 am

  20. huda

    saya nak tanyer harga pakej untuk perkahwinan termasuk pelamin dewan, baju bersanding, makeup nikah + sanding+aksesori

    January 7, 2009 at 3:36 am

  21. SUEYANA

    sya nak tnye pakej untuk perkahwinan termasuk makeup sanding+nikah, pelamin rumah, n +++…

    January 13, 2009 at 5:18 am

  22. cik_t

    salam….

    boleh bagi saye berapa harga bernikah dan bersanding- sticky album?
    saya nak buat majlis di kota tinggi boleh tak bagi tau berapa charge yang dikenakan pada saya. tolong email kat saya boleh

    January 20, 2009 at 11:33 pm

  23. salam cik T- boleh hantar nanti check email ya, kalau boleh berikan no tel sekali…tq!

    January 21, 2009 at 12:47 am

  24. afza

    i nk tanye..
    brape kalo ambik pic kawen dlm studio?
    -bj ape y ader
    -brape keping pic

    please reply..
    thanks

    February 6, 2009 at 8:46 am

  25. Please check ur email afza…

    February 17, 2009 at 5:29 am

  26. shafura

    saya nak tanya …
    nikah dan sanding hari yang sama.namun malam sebelum nikah ada buat tukar persalinan.saya di seremban.Berapa charge nya…

    March 17, 2009 at 5:44 am

  27. eryn

    hyee..
    leh tak uat 2 album-pakej rm1181 coz ada 2 psgan pgantin.mjls dwn pada 26.12.2009

    March 25, 2009 at 8:41 am

  28. lynn

    hiii….

    lynn nak tanye utk 2ari event iaitu pd 4hb12 2009 & 5hb12 2009 ada kekosongan lagi ke? i interested nak tau mengenai pakej yg u berikan ni especially pd harga rm1,881. majlis i sumer kt kajang…ada charges lain ke selain dr harga di atas? reply me ASAP….thank you

    March 27, 2009 at 11:22 am

  29. intan

    saya nak tanye pasal pakej studio untuk baju 3 -4 pasang (gaun/hindustani/arab/chinese@korean@japan) + album. untuk hadiah 1st anniversary kami.

    April 7, 2009 at 7:31 am

    • maaf ya cik inta, kami tidak sediakan pwerkhidmatan seperti itu, kami hanya menyediakan perkhidmatan fotografi on location sahaja….or outdoor sahaja….harap maklum

      April 7, 2009 at 7:43 am

  30. ani

    salam..sy nak tanye kalu majlis di batu pahat, johor bape caj tambahan yg akan dkenekan..majlis sy pd oktober 2009..

    April 8, 2009 at 6:38 am

  31. adik

    salam…sy berminat pakej yg rm1181..tp majlis kat ipoh bulan November 09.. brape charge semua skali termasuk cost2 lain (travel cost, accomodation..etc)

    April 21, 2009 at 8:18 am

  32. ct hasnah

    salam,
    saya cuma ingin bertanya, pihak anda ada menyediakan pakej mengambil gambar sahaja (tiada album) bagi sesi nikah+sanding (hari yg sama) dan bertandang?
    plz reply thru my email ya.
    terima kasih.

    April 27, 2009 at 4:13 am

    • Salam cik CT,
      Memang ada…tapi kami kena terangkan dengan teliti tentang itu, sebab kami dah pun menawarkan pelbagai pakej yang berpatutan untuk bernikah & bersanding, rasanya lebih elok cik CT emailkan kami no tel untuk kami hubungi, tQ!

      April 27, 2009 at 4:21 am

  33. ct jay

    salam…..
    nak tanya..harga pakej nie utk satu majlis aje ke atau unk kedua belah pihak pengantin ye???u adawat full pakej perkahwinan ke???? kalu majlis i t wat di melaka, u willling datang kew???bule emailkan ur design2 storybord yang u maksudkn 2 bule x??tq……

    April 28, 2009 at 6:17 pm

    • Pakej yang kami sediakan untuk Majlis Pernikahan & Persandingan sahaja untuk pihak perempuan, tapi kami boleh sertakan untuk pihak lelaki sekali dalam pakej yang sesuai untuk ct, semua boleh dibawa berbincang

      kalau nak tgk design and album kami, boleh tgk disini
      Iszupictures gallery

      April 29, 2009 at 9:27 am

  34. suraya

    salam..
    saya berminat dengan pakej rm1881..klu sy tambah 1 lg acara tukar baju..berapa harganya…majlis akan diadakan di rawang pada bln disember ini..
    iaitu nikah 12/12 n sanding 13/12..tq..

    April 30, 2009 at 6:13 pm

  35. zul

    bro..lokasi mana?
    aku nak kawen okt nti. 10 dan 11 hb..
    kalau aku nak untuk 2 event tu 1 custom album + dvd je
    bapa harga?

    May 17, 2009 at 2:45 pm

  36. julia

    sy nak kawen 14 nov ni..
    berminat ngan pakej RM1181
    Majlis kat teluk intan perak..
    brp net price tmsk pjalanan korang bole bg?

    June 21, 2009 at 10:02 am

  37. farizah

    majlis pertunangan dan pernikahan pada hari yg sama
    tarikh 21/11/2009 di kuala lumpur…r u still available on dis date?
    nk tau quotation for pakej yg paling bajet skali…TQ

    June 25, 2009 at 8:44 am

  38. emiza

    saya akan bertunang pada 26/9/2009 at muar johore…
    i interested at pakage yg 581 above…
    are u willing to come to muar ang hor much the travelling charge wil be???
    tq

    July 11, 2009 at 3:42 pm

  39. Mas

    saya duk KB…u ambil tempahan tak?

    August 6, 2009 at 3:17 am

    • maaf cik mas, saya tak g jauh nun jauh disana…sorry ya…

      August 6, 2009 at 3:25 am

  40. dyana

    salam.. sy nak tanya klu sy nak bertunang 29/6 nie free tak??? n pakej pertunangan tue mcm mana yg satu bulan 2 promosi tue??? n klu kart muar boleh ker n ader charge lain2 ker???

    August 8, 2009 at 5:46 am

    • sorry dyana…not available on that date…mungkin tarikh tu 26/09 kan….

      August 10, 2009 at 1:58 am

  41. ekin

    pakej nikah lps asar + lpas isyak sesi tkar2 bju
    (sticky + custum album) siang plak bersanding.
    klau blh nak tau ye..
    nak bajet …
    harp dpt mklm bls scepat mgkin ye…

    August 28, 2009 at 6:00 am

  42. jaja

    nak tanya la kalau wedding area seremban berapa kos pengangkutan?sya wat majlis nikah petang 27.03.2010 dan bersanding 28.3. nak yang custom.so nak tau kos dia.

    October 7, 2009 at 3:05 am

  43. salwa

    boleh tahu, ada tak pakej yang ambil gambar di studio dan lengkap dgn make-up dan pakaian sekali. kalo ada please send the quotation thank. please reply to my email.

    October 12, 2009 at 7:15 am

  44. Linda

    Hi… Nak tahu, pakej @ harga jika saya nak gambar diambil untuk majlis akad nikah & persandingan (+acara potong kek disebelah malam majlis persandingan). (sticky + custum album)… Di area Perak…
    Kalau boleh nak cost yang rendah sikit… Boleh bagi actualy price berserta kos perjalanan tak?

    October 19, 2009 at 9:40 am

    • salam linda,

      please check your email ya

      October 21, 2009 at 4:22 am

  45. nieza

    hi!saya berminat package 3…saya tinggal dipuchong..awak ada cas perjalanan ke? majlis pada bulan mei tahun depan… boleh dapat harga yang special tak bagi untuk kedua2 majlis puchong dan batang kali, rawang….tq hope ur reply…

    December 3, 2009 at 12:54 pm

    • salam nieza, please check your email..tq

      December 3, 2009 at 2:31 pm

  46. anna

    ada x promotion @ diskaun sekiranya saya berminat utk dapatkan pakej 2 @ 3. majilis di banting slgor pd july thn dpn. reply me

    December 3, 2009 at 3:20 pm

  47. anna

    reply through this email ..tq

    December 3, 2009 at 3:23 pm

    • salam anna

      please cjeck emaill tQ!

      December 4, 2009 at 3:12 am

  48. tiha

    majlis nikah 12/3/2010….sanding 14/3/2010 bertmpt d kulai, johor..
    budget below 1000…cmna ek?

    December 28, 2009 at 2:08 pm

    • salam tiha…nanti check email ya…tq!

      December 29, 2009 at 1:00 am

  49. adie

    pakej akad nikah & bersanding pada 7 februari

    December 29, 2009 at 6:17 am

    • maaf adie, tarikh 7 februari tue dah fully book….sorry ya…

      December 29, 2009 at 7:38 am

  50. hidayah

    saya nk tnya, mcm mana klau wedding saye kt masai,johor. brape cas prjlanan?n bpe kos utk gambr nikah,brsanding n berinai

    January 13, 2010 at 7:47 am

    • salam hidayah…
      tolong emailkan butir2 seperti bila majlis tarikhnya dan no contact and melalui email tq!

      January 13, 2010 at 8:18 am

  51. Liyana Ismail

    Salam,

    Saya nak tanyer,berapa harge yg dichrage utk amil gambar sahaja utk nikah (without editing and album)

    Thanks,

    Liyana Ismail

    January 18, 2010 at 2:18 am

  52. Liyana Ismail

    Salam,

    Syang nak tanyer berapa harge dicharge utk ambil gambar shj utk nikah (no editing or album)

    Thanks
    Liyana

    January 18, 2010 at 2:19 am

  53. shafiqa salim

    as’kum, sy nak survey harga utk:-
    1) majlis nikah (malam)
    2) sanding (hari berbeza)
    -sticky album shj, xnak yang mockup
    -dvd picture music video pn xnak

    n kalo nak request 2 photographer pada hari sanding.

    thx for ur time. =)

    January 20, 2010 at 1:38 pm

  54. qisra

    salam..juz nk tye..wt x tgkap gbr kwen kt studio je..
    bju n make up korg provide x..
    klu ade bpe RM??
    anything reply at my email address

    January 25, 2010 at 9:33 am

  55. abeal

    hai…i beal, actually i akan berkahwin this year on july so i tengah cari jurugambar yang boleh ambil gambar dlm studio, biasala kita nak something yang boleh diabadikan sampai akhir hayat, kalau boleh biar ada pekej la:-

    1) baju kahwin (gaun)
    2) make up
    3) album
    4) gambar

    agak-agak berapa ye? pls reply my email thanks

    February 11, 2010 at 5:36 am

  56. ani

    berapa cost photo & story board tuk majlis di jengka.pahang
    5hb 6/2010:nikah dan 6hb6/2010 bersanding .termasuk kos pengangkutan dan penginapan.reply me asap, pleasetq.

    February 15, 2010 at 1:58 pm

    • maaf ani, tapi tarikh 5/06 tu dah pun di tempah lebih awal…harap maklum ya…
      boleh semak di

      Booking

      maaf ya

      February 17, 2010 at 1:27 am

  57. Salam,
    saya nak bertanya pakej utk majlis bertandang di pihak lelaki di teluk intan.Kalau blh pakej yg ada album skali.
    tq

    March 21, 2010 at 2:33 am

  58. effa

    saya nak tnye.. kalo kat kedah mcm mana plak..
    saya berminat bgn pakej rm981

    March 29, 2010 at 7:13 am

  59. Fara Nawawi

    Hi,
    Boleh email kepada saya quotation/pakej untuk:

    Majlis Nikah, Pagi 25/09/10, Masjid. (waktu blm ditetapkan)
    Majlis Persandingan Malam 25/09/10 – 8pm-11pm, Tasik Titiwangsa

    Saya request 2 photographer untuk kedua-dua majlis. Thanks for the feedback.

    April 11, 2010 at 6:39 am

  60. seri

    salam,,,,
    hi…saye nak ambik gambar studio n outdoor…
    bape kos nye ye…termasuk bju pengantin 3 atau 4 salinan…
    saye nak tau segera ..sila balas ke email saye…

    April 13, 2010 at 12:29 pm

  61. Wan

    hi

    Saya mencari pakej majlis pertunangan :

    1 ) 1 pasang baju perempuan
    2 ) Make up
    3 ) Pelamin ( simple )
    4 ) Photo ( Sticky album )

    May 4, 2010 at 9:47 am

    • salam wan,
      kami menyediakan perkhidmatan fotografi shaja…tapi kami boleh rekomenkan beberapa service yang sesuai…

      May 4, 2010 at 10:00 am

  62. azura

    harga package sehari, kat kluang, tpi nak bik package yg tunang pya boleh.
    yg harga rm600++ tu.

    May 19, 2010 at 12:48 pm

  63. leez

    nk tyala…klu utk sanding sahaja brp harga yek??
    sy dh nikah cuma nk wat majlis sanding sahaja dlm bln 7 ni..
    tq

    May 27, 2010 at 5:11 am

    • sanding sahaja pun ada pakej tersendiri…nanti saya emailkan..please check ur email ya

      May 27, 2010 at 5:37 am

  64. rizs

    nk tanya..pakej n harga tuk
    + akad nikah
    + berinai
    + sanding
    +bertandang
    + outdoor
    how much???
    tarikh nikah: 1/ 1/ 2011
    sanding: 29/ 1/ 2011
    bertandang : 30/ 1/ 2011

    May 30, 2010 at 2:45 pm

    • salam risz, please check ur email ya

      May 31, 2010 at 1:12 am

    • salam rizs,

      Ok, nanti sy berikan infor ttg pakej perkahwinan kami, sebelum tue boleh tolong berikan detail dibawah ..tq

      Full Name: HP No : Wedding Location:

      Please reply my email ya because we have a promotion for wedding photography…tq

      May 31, 2010 at 2:48 am

  65. adinda

    salam, m miss puteri…my big day on 20th n 21st nov 2010. give me quotation
    152 piece 4R
    2 piece 8×12
    1 Sticky Album
    1 Custom Storybook Album 10″x24″ (22 Pages)
    1 frame 11R include Photo
    Unlimited Cover Shoot in DVD
    Unlimited Coverage area

    May 31, 2010 at 5:03 pm

  66. adinda

    tqvm…..:)

    May 31, 2010 at 5:04 pm

  67. sh.athie

    hello, u punye wedding photography promotion ni sampai bile ye?

    June 7, 2010 at 9:06 am

    • khas untuk wedding sahaja…entill end of the year

      June 16, 2010 at 4:32 am

  68. dila

    hai… promo utk next year ade x?
    brape k0s ke segamat johor ye?

    October 18, 2010 at 4:44 am

  69. untuk pertanyaan leih lanjut, sila hubungi saya di email saya yaaaa…

    November 22, 2010 at 5:15 am

  70. deq ya

    b0leh emailkan que untk pre wedding x?

    December 20, 2010 at 7:21 am

    • please check ur email ya

      December 21, 2010 at 3:09 pm

  71. syidah

    nk tanya pakej gmbr perkahwinan dlm studio..adakah make up n bju di sediakan?

    January 3, 2011 at 7:49 am

    • Sorry syidah, we only provide photography services…but we can recommend others…

      January 5, 2011 at 2:02 am

  72. shidi

    nk tanye…berapa harge pakej perkahwinan…kalau sekali dgn nikah brape….

    January 27, 2011 at 7:32 am

  73. zul

    nak tanyer..buleh x email kat saya senarai harga pekej pertunangan terkini thn 2011..tq :)

    February 6, 2011 at 1:57 pm

    • ok..please check your email ya…

      March 8, 2011 at 2:59 pm

  74. farah

    Hi, bleh tak hantarkan saya pakej utk nikah+sanding(sama hari), outdoor/studio.

    March 21, 2011 at 11:14 am

    • Please check ur email ya farah…

      March 22, 2011 at 2:32 pm

  75. faizal

    boleh saya tahu pakej.. event hujung tahun.. tengah survey harga… area KL.. cheras..

    April 6, 2011 at 12:01 am

    • ok…boleh je..please check ur email ya…tq!

      April 6, 2011 at 3:51 pm

  76. natasha

    asmkm
    sy nk tnye klau area batu pahat johor u kira mcm mn?
    utk wedd & nikah.

    April 10, 2011 at 6:01 pm

  77. farzana

    Hi.. farzana here.. nak tanyer..buleh x email kat saya senarai harga pekej pertunangan terkini thn 2011..tq

    April 22, 2011 at 3:42 am

    • hi farzana…please check ur email ya…!tq

      April 22, 2011 at 10:02 am

  78. ina

    kalau nak ambi gambar kawin dalam studio bape??

    May 15, 2011 at 4:10 pm

  79. khairi

    Salam.. sy tgh survey harga.. Brp harga pakej utk majlis tunang & kawen ek? tlg email kt sy: wrc_4422@yahoo.com

    June 10, 2011 at 11:30 am

  80. noriah binti alias

    saya nak tanya untuk pakej camera sahaja berapa?e

    June 18, 2011 at 7:34 pm

  81. adawiyah

    salam..sy adawiyah..bleh x emailkan sy latest pakage wedding di dewan :) aquared_ada88@yahoo.com.my…tq<3

    July 1, 2011 at 12:13 pm

    • salam adawiyah, please do check ur email account ya…tq!

      July 7, 2011 at 11:14 pm

  82. shamsinar

    salam,,, bleh emailkan sy harga untuk pakej pertunangan terkini..??? shamsinarshine@yahoo.com

    July 16, 2011 at 9:51 am

    • please check ur email >>>TQ!

      July 21, 2011 at 12:15 pm

  83. mia

    klu sy nk tempah design n printkan custom album le x?soft cpy sy ader..

    August 8, 2011 at 11:00 am

  84. siti haniza

    salam,,quotation harga untuk pakej pertunangan terkini berapa ye? :)

    August 21, 2011 at 12:18 am

  85. ayu

    as salam…brp kos pakej perkahwinan akad nikah,majlis perkahwinan&out door di teluk intan?tq

    September 12, 2011 at 3:58 am

  86. ayu

    as salam.leh tau d mana kedai ni?

    October 2, 2011 at 10:25 pm

  87. colyn

    Hi There,
    I juz want to know about the pakej…
    Actually.. my wedding lmbt lagi but I juz want to know the quotation.
    Can email me the quotation for below:
    Malam Berinai…
    Majlis Nikah & Sanding…
    Location: Muar Johor..
    Tarikh: 13/12/2013-14/12/2013

    November 20, 2011 at 3:48 pm

    • Hi there, its ok, the earlier , the better…pls check ur email ya…tq!

      November 21, 2011 at 3:39 am

  88. Jackson

    sy mencari pakej untuk gambar kawin di dalam studio:-
    + baju kawin pelbagai kaum
    + album
    + gambar
    + photo frame

    tq

    December 17, 2011 at 11:23 am

  89. please leave your comments here..tq!

    January 9, 2012 at 1:52 pm

  90. nina

    boleh send list of package yg u offer x?
    majlis i, 12/12 – nikah
    15/12 – sanding

    majlis di kluang johor.

    January 19, 2012 at 11:07 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 34 other followers